Pårørende

 

 

 

 

Det kan være svært at være tæt på et menneske, der er meget syg.Det er ikke altid let at afgøre, hvor meget man skal være til stede, og hvad man skal gøre ved sine egne følelser.

Personalet er her også i høj grad for dig som pårørende og tager gerne en snak om det, der kan føles svært.

Hospice Limfjord er indrettet således, at der er plads til, at du som pårørende kan være her så meget, som du har lyst til og mulighed for.

Lad som om du er hjemme. Alt i hospice er til for at blive brugt. Brug gerne køkkenet på stueplan, slap af i dagligstuen og havestuen, nyd roen i stillerummet på loftsplan.

Det hilses velkomment, hvis man har lyst til at spille på flygelet i stuen på 1. sal.

Der er sovesofaer på patientstuerne.Pårørende kan medbringe eget sengelinned eller leje på stedet.Vi har et gæsteværelse separat fra patientstuerne, som ligeledes kan lånes.

 

VI vil på Hospice Limfjord meget gerne høre om dine erfaringer og tanker om det at være pårørende på Hospice. Derfor vil du kunne finde et postkort vores velkomstmappe, samt udvalgte steder i huset. http://www.hospicelimfjord.dk/files/filer/postkort.docx

Vi opfordrer dig som pårørende til at skrive dine tanker på dette kort og sende det til os eller aflevere det i receptionen på Hospice. Du kan også skrive dine tanker på kontaktsiden her på hjemmesiden.

 

 

Copyright © 2019 - HospiceLimfjord.dk | All Rights Reserved