Fysiske rammer

 

Hospice Limfjord er indrettet i en ældre renoveret ejendom. Bygningen er i flere plan med gennemgående elevator. På Hospice Limfjord er der private rum og fælles rum. Fællesarealerne omfatter hovedindgang, en imødekommende modtagelse med åbent kontor, fælles dagligstuer,små møblerede nicher i gangarealerne, samtalerum, et smagfuldt baderum med spabad, vaskerum til privat tøj m.v.


De private rum er de 12 hospicestuer, fordelt med 6 stuer i stueetagen og 6 på 1.sal. Stuerne er store, lyse rum med selvstændigt badeværelse. Stuen er indrettet med en plejeseng, sengebord, TV, hvilestol, samt sofaarrangement.

 

 

Har patienten ønske om at sætte sit personlige præg på stuen, er man meget velkommen til at medbringe mindre møbler, malerier, billeder, pynteting og lign. Hver stue er på ca. 35 m2, hvilket giver patienten en fornemmelse af rummelighed, og de pårørende får gode rammer for at være en naturlig del af forløbet. Bygningsmæssigt rummer Hospice Limfjord mulighed for, at hospice kan danne ramme om forskellige kulturelle og kunstneriske tiltag i form af små koncerter, kunstudstillinger, foredrag etc

Copyright © 2019 - HospiceLimfjord.dk | All Rights Reserved